Regisztráció

Részvételi díj

A konferenciára három különböző típusú regisztrációs lehetőséget kínálunk:

1. Részvétel csak a Training Day napon (szerda, október 3.) : 40.000 Ft + ÁFA.
2. Részvétel csak a konferencia fő napján (csütörtök, október 4.): 40.000 Ft + ÁFA.
3. Részvétel mindkét napon (október 3-4.) : 70.000 forint + ÁFA.

A részvételi díj napi nettó 10.000 forint értékben közvetített étkezést is tartalmaz, ami a számlán külön feltüntetésre kerül, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik.

Kedvezmények

Korai regisztrációs kedvezmény
Szeptember 7-ig történő jelentkezés esetén a részvételi díjból 25% kedvezményt biztosítunk, így 30.000 forint + ÁFA áron lehet jelentkezni a konferenciára.

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése minden kolléga számára fontos, ezért ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes résztvevő számára 25% kedvezményt adunk, így négyen jöhetnek el három belépő árából. A kedvezmény igénybevételéhez az összes regisztrációnál a jelentkezési lap megjegyzések rovatában kérjük feltüntetni a csoportos kedvezmény kifejezést.

Egyéb feltételek

A jelentkezés lemondása 2012. szeptember 5-ig díjtalanul, szeptember 28-ig pedig a részvételi díj 50%-ának megfizetése mellett lehetséges. Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog átruházható. A regisztrációkat beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel, és e-mail útján igazoljuk vissza. A különböző kedvezmények nem vonhatóak össze.

Az online regisztrációt lezártuk. Kérjük, hogy részvétellel kapcsolatos ügyekben Kovács Anitát keressék a 30-518-6093 telefonszámon.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.